Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Čekanka a rýže
- 50 gramů feta sýra, na kousky
- 1 cibule (50 gramů), napůl
- 100 gramů hovězího masa, mletého
- 15 gramů rajčatového protlaku
- ¼ čajové lžičky soli a trochu navíc na dochucení
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře a trochu navíc na dochucení
- 1200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 100 gramů rýže, předpařená
- 300 gramů čekanky
Rajčatová omáčka
- 1 stroužek česneku
- 1 cibule, napůl
- 10 gramů oleje
- 10 gramů rajčatového protlaku
- 150 gramů rajčat, na kousky
- ½ čajové lžičky směsi bylinek, sušených
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1964 kJ / 469 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Fazolové pyré
15min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1h 10min
Fazole po bretaňsku
35 Min
Ryba po řecku
35 Min