Urządzenia i Akcesoria
酱爆螺蛳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜 切丝2 片
-
豆瓣酱2 茶匙
-
葱 切沫1 支
-
干辣椒 一切三1 个
-
螺蛳 割去尾部洗净400 克
-
料酒15 克
-
糖15 克
-
生抽2 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
水30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.5 g
Kalorie
834 kJ /
199.3 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny