酱爆螺蛳

酱爆螺蛳

4.2 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 切丝
    2 片
  • 豆瓣酱
    2 茶匙
  • 切沫
    1 支
  • 干辣椒 一切三
    1 个
  • 螺蛳 割去尾部洗净
    400 克
  • 料酒
    15 克
  • 15 克
  • 生抽
    2 茶匙
  • 老抽
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.5 g
Kalorie 834 kJ / 199.3 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...