Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele, spălate și zvântate
- ½ cățel de usturoi (opcjonalnie)
- 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 70 g ulei de măsline extravirgin
- 400 g roșii cuburi, din conservă, sau proaspete
- 100 g apă
- 1 linguriță rasă sare
- 400 g fasole verde proaspătă, curățată și spălată
- 1 priză piper măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 Min
Orez tip jasmine, fiert
35 Min
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35 Min
Piure de fasole albă cu spanac
30 Min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Spaghettini cu ardei
50 Min
Sos napolitan
1 Std.
Tagliatelle cu busuioc, cu sos de măsline și roșii
1h 25min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Crevete cu paste și mazăre
40 Min
Orez basmati fiert
35 Min
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10 Min