Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2193 kJ / 542 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Pollo speziato e purè di cavolfiore
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Grano con crema di cavolfiore e prosciutto
40 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole
Brak ocen
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min