![Involtini di spada su cous cous di cavolfiore Involtini di spada su cous cous di cavolfiore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06129F43-3776-41DC-8E92-AE81A4C70DC8/Derivates/ec09397b-15f9-4735-8c87-d47561ad8087.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2193 kJ / 542 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Canapés di patate dolci con feta, fagioli e zucchine
50 min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6klst
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 godz.
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 godz.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1 godz. 20 min
Burger di seppie
25min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 godz.
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 godz.
Crêpes con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.