
Urządzenia i Akcesoria
Tom Yum Kung
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di citronella fresca pulito e a pezzi1 gambo
-
di brodo vegetale700 g
-
di code di gambero fresche200 g
-
di funghi pletorius a fette100 g
-
di salsa di pesce (vedere consigli)40 g
-
di succo di lime spremuto fresco20 g
-
di paprika piccante o dolce, a piacere½ cucchiaino
-
di coriandolo in polvere1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
59 kcal /
247 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy