![Arroz caldoso Arroz caldoso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18272353-e1f0-4045-8982-4fd9c41395ce/Derivates/a895b7b1-2a28-4bbd-abb3-6d705a1b731b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chantilly ai chiodi di garofano
20min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho indiano
2h 10min
Pizza turca - Lahmacun
1 godz. 10 min
Gazpacho
1h 15min
Cevapcici con riso saporito
1 godz. 10 min
Yakisoba con gamberi
30min
Carbonada
1h
Hakodate Style Ramen
14h 20min
Yaki Soba
55min
Tiramisù raw
4h 30min
Harira
40min