Arroz caldoso
TM6 TM5

Arroz caldoso

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolle in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di code di mazzancolle, pulite
  • 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
  • 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 500 g di vongole fresche, spurgate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 160 g di riso a chicco corto

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1477 kJ / 353 kcal
Białko
24.1 g
Węglowodany
38.1 g
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy