Fabada Asturiana (stufato spagnolo)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di fagioli faba Asturiana secchi
    300 g di fagioli cannellini secchi
  • 100 g di prosciutto lacón (opcjonalnie) a pezzi
  • 100 g di salame chorizo a pezzi
  • 100 g sanguinaccio
  • 100 g di pancetta asturiana (in 1 pezzo)
  • 1450 g di acqua + q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 351 kcal / 1471 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 26.9 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 943.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...