
Urządzenia i Akcesoria
Marmitako
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni
Składniki
-
15 g di olio extravergine di oliva
-
35 g di peperone verde
-
50 g di cipolla a pezzi
-
35 g di passata di pomodoro
-
1 spicchio di aglio senz'anima
-
½ cucchiaino di concentrato di pomodoro
-
150 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
300 g di patate pelate e a tocchetti (3x3 cm)
-
100 - 120 g di tonno fresco a tocchetti (3x3 cm)
-
1 - 2 rametti di prezzemolo fresco tritato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
266 kcal /
1111 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
26.1 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una Cena per due
10 Przepisów
Włochy
Włochy