Sopa de Ajoblanco

Sopa de Ajoblanco

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di aceto balsamico
  • 200 g di cubetti di ghiaccio
  • 300 g di acqua
  • 200 g di uva bianca come accompagnamento

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 209 kcal / 874 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 12.7 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...