Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vody
- 300 - 400 gramů hrušek (cca 3-4 kusy), zralých, oloupaných, napůl, bez jádřince
- 100 gramů tmavé čokolády, 50% kakaa, na kousky (2-3 cm)
- 100 gramů smetany, min. 30% tuku
- 1 čajová lžička medu
- 1 ½ čajové lžičky kardamomu, mletého
- 50 gramů mandlových lupínků, opečených
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1480 kJ / 354 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Čokoládovo-třešňová granola
1 godz. 45 min
Karamelový puding
1 Std.
Velikonoční bochánky
2 godz. 50 min
Válečky Spekulatius
2 Std. 20 Min
Pralinky se slaným karamelem
2h 15min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35 min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min
Smoothie bowl s avokádem a granátovým jablkem
20min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Pečená dýně plněná mletým masem
1h 30min