Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů mrkve
Těsto shao mai
- 50 gramů vody
- 180 gramů hladké mouky
- 1 vejce
Náplň
- 300 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže, na kousky (3 cm)
- 15 - 20 gramů čerstvých hub (např. shiitake, žampióny, lišky)
- 5 - 10 gramů zázvoru, čerstvého, na tenké plátky (opcjonalnie)
- 270 gramů krevet, střední velikosti, čerstvých nebo zmrazených
- 1 polévková lžíce cukru krystalu
- 2 polévkové lžíce sezamového oleje, panenského (30 gramů, viz tip)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- ½ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- olej, na vymazání
- hladká mouka, na vysypání
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 min
Holandská omáčka
15 min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1 Std. 35 Min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 Std. 15 Min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50 min
Holandská omáčka
15 min
Mléčná čokoláda
6h 10 min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 min
Jarní závitky
30 min
Polévka Tom Yum
15 min