Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těstoviny
- voda, na špagety
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů špaget
Omáčka
- 4 stroužky česneku
-
15
kusů ančoviček v oleji, filetovaných, okapaných
lub 15 kusů sardinek v oleji, okapaných - 15 gramů olivového oleje
- 70 gramů másla
- 500 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 3 čajové lžičky kapar, solených, opláchnutých
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 kus feferonky, na kolečka
- 8 lístků čerstvé bazalky, nasekané
- 2 snítky čerstvé petržele nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 79.6 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špagety all'Amatriciana
30 Min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Špagety s mletým masem a špenátem
30 Min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 godz.
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2 godz. 15 min
Špagety alla Norma
1 godz. 30 min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 godz. 30 min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Brak ocen
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 Min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9 Std. 15 Min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 Min