Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)
- 1 ½ polévkové lžíce rybí omáčky (20 gramů)
- 2 čajové lžičky sezamového oleje, tmavého (10 gramů)
- 7 - 8 snítek kopru, pouze lístky
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 500 gramů vody
- 600 - 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 400 gramů zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky
- 40 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1h
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1h 15min
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Veganské vafle s kokosovou šlehačkou
55min
Vanilkové dortíky s malinovým džemem
1h
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min