Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)
- 1 ½ polévkové lžíce rybí omáčky (20 gramů)
- 2 čajové lžičky sezamového oleje, tmavého (10 gramů)
- 7 - 8 snítek kopru, pouze lístky
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 500 gramů vody
- 600 - 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 400 gramů zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky
- 40 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Krůtí prso se špenátem a batátem
35 min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 godz. 20 min
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min
Lososové burgery
No ratings
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Treska s citrusovým máslem
50min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min