Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
4 - 5
snítek plocholisté petrželky, pouze listy
lub 4 - 5 snítek koriandru, pouze listy - 250 gramů vody
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů šalotek, napůl
- 3 stroužky česneku
-
1
červená chilli paprika, čerstvá, malá, bez semínek
(opcjonalnie)
lub ⅓ čajové lžičky chilli, drceného, sušeného (opcjonalnie) - 50 gramů bílého vína, suchého (opcjonalnie)
- 120 gramů cherry rajčátek, napůl
- 40 - 50 gramů rajčatového protlaku (koncentrovaného)
- 1 špetka soli, jemné
- 350 gramů těstovin penne nebo podobných krátkých těstovin
- extra panenský olivový olej, plus extra pro servírování
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 Std. 15 Min
Pak choi s houbami
15min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1 godz. 5 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min