Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
4 - 5
snítek plocholisté petrželky, pouze listy
lub 4 - 5 snítek koriandru, pouze listy - 250 gramů vody
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů šalotek, napůl
- 3 stroužky česneku
-
1
červená chilli paprika, čerstvá, malá, bez semínek
(opcjonalnie)
lub ⅓ čajové lžičky chilli, drceného, sušeného (opcjonalnie) - 50 gramů bílého vína, suchého (opcjonalnie)
- 120 gramů cherry rajčátek, napůl
- 40 - 50 gramů rajčatového protlaku (koncentrovaného)
- 1 špetka soli, jemné
- 350 gramů těstovin penne nebo podobných krátkých těstovin
- extra panenský olivový olej, plus extra pro servírování
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 Std. 5 Min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7h 10min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Krevetová polévka s batáty
45min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min