Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 400 gramů chřestu, bílého, oloupaného, odkrojené dřevnaté konce
- 400 gramů zeleného chřestu, spodní třetina oloupaná, dřevnaté konce odkrojené
- 60 gramů oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička hořčice
- 3 špetky pepře, černého, mletého
- ½ svazku pažitky, čerstvé, nasekané
- 5 kusů ředkviček, červených, na kostičky (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1083 kJ / 259 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 Min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1小时 20 分钟
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 Min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 Min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 Std.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 Min