Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 400 gramů chřestu, bílého, oloupaného, odkrojené dřevnaté konce
- 400 gramů zeleného chřestu, spodní třetina oloupaná, dřevnaté konce odkrojené
- 60 gramů oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička hořčice
- 3 špetky pepře, černého, mletého
- ½ svazku pažitky, čerstvé, nasekané
- 5 kusů ředkviček, červených, na kostičky (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1083 kJ / 259 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1h 50 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Citrónové kuře s chřestem
40 min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Pas d’évaluation
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min