茄汁淡菜通心粉

茄汁淡菜通心粉

5.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮平葉巴西利 只取葉子
    4 - 5 根
    4 - 5 根 香菜, ,只取葉子
  • 需多備一些
    250 克
  • 新鮮淡菜,刷洗乾淨
    1000 克
  • 特級初榨橄欖油 需多備一些
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)
    1 根
  • 不甜白酒 (opcjonalnie)
    50 克
  • 李型番茄 對半切
    120 克
  • 濃縮蕃茄泥
    40 - 50 克
  • 1 小撮
  • 斜管麵 (如: Penne) 或短型通心麵
    350 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17 g
Kalorie 2011 kJ / 480 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...