白糖糕

白糖糕

2.1 10 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • (含料理和蒸煮用水)
    710 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 在來米 浸泡隔夜,瀝乾水份
    80 克
  • 冰糖粉
    100 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.4 g
Kalorie 1009 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 56.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...