Urządzenia i Akcesoria
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
465 g
Składniki
-
garlic clove1
-
red onion70 g
-
fresh coriander leaves only15 g
-
fresh jalapeño chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
freshly squeezed lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
Roma tomatoes seeds removed and diced500 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 465 g
Sód
975.6 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
767.8 kJ /
183.5 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
14.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chile con queso cob loaf
40 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chunky guacamole
10 min
Pico De Gallo
15 min
Espresso Martini
5 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min