Urządzenia i Akcesoria
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
465 g
Składniki
-
garlic clove1
-
red onion70 g
-
fresh coriander leaves only15 g
-
fresh jalapeño chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
freshly squeezed lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
Roma tomatoes seeds removed and diced500 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 465 g
Sód
975.6 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
767.8 kJ /
183.5 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
14.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
High protein peanut banana shake
5 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Guacamole
5 min
Breakfast burritos
45 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Chilli and cheese nachos
35 min