Urządzenia i Akcesoria
Steak tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
839.3 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1140 kJ /
271.5 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Salmon Tartare
25 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Steak Tartare
15 min
Steak tartare
30 min
Zesty avocado with crab
10 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min