Urządzenia i Akcesoria
Steak tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
839.3 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1140 kJ /
271.5 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beurre blanc
15 min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Brak ocen
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Guacamole
10 min
Steak Tartare
15 min
Steak tartare
30 min
Beurre Blanc
20 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Spaetzle
35 min
Gratin dauphinois
50 min