Urządzenia i Akcesoria
Jasmine rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
jasmine rice200 g
-
water320 g
-
oil20 g
-
sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11.4 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1897.1 kJ /
453.4 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy potato mash
30 min
Boiled Eggs
20 min
Jasmine Rice
35 min
Long-grain white rice
40 min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Brown basmati rice
40 min
White basmati rice
40 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Poached eggs using blade cover
30 min