Urządzenia i Akcesoria
蔬菜巧達濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊200 克
-
培根片 切小段20 克
-
紅蘿蔔 切小丁(約1公分)150 克
-
西洋芹 切小丁(約1公分)150 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
馬鈴薯 切塊(約3公分)400 克
-
高湯塊1 塊
-
水800 克
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
鮮奶油70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.369 g
Kalorie
119 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
4.512 g
Błonnik
2.433 g
Węglowodany
18.994 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan