義式蔬菜濃湯

義式蔬菜濃湯

4.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 韭蔥 切片
    120 克
  • 特級初榨橄欖油 需多備6茶匙盛盤用
    40 克
  • 綜合蔬菜 (如:馬鈴薯、紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、蕃茄、甜菜葉、熟豆類、南瓜),切塊
    600 克
  • 1000 克
  • 蔬菜高湯塊
    2 塊
    2 茶匙 蔬菜高湯醬
  • 1 茶匙
  • 細圓通心粉 或其他圓短義大利麵
    120 克
  • 新鮮羅勒葉 (opcjonalnie) 略為撕碎
    6 片
  • 帕瑪森起士粉 適量
    6 - 18 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11 g
Kalorie 1202 kJ / 287 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...