Urządzenia i Akcesoria
Artisan Plant Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Allergen Free Breakfast Cereal
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Exotic Fruit Pudding
5 min
Herb Cashew Spread
8 godz. 10 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min