Urządzenia i Akcesoria
Artisan Plant Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Aubergine Bhurta
30 min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 godz.
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 godz.
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Gluten-free Pizza
30 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Sweet Potato Curry
30 min