Urządzenia i Akcesoria
Artisan Plant Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Houmous
13 godz. 30 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Watercress Cake
1 godz. 10 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Chicken Pad Thai
20 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min