Crema di zucca e capesante alla pancetta
TM6 TM5

Crema di zucca e capesante alla pancetta

3.7 (18 ocen)

Składniki

  • 12 capesante con il corallo
  • 30 g di scalogno a metà
  • 40 g di burro
  • 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 12 fette di pancetta affumicata
  • 1 foglia di alloro secca
  • 20 g di brandy

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1042 kJ / 249 kcal
Białko
17.9 g
Węglowodany
7.7 g
Tłuszcz
16.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy