![Paneer Paneer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12DAC693-8C4F-4FDD-80FF-02AB26112EC2/Derivates/06230B5C-3BFD-4226-AF75-A942402FCDA0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Vollmilch, frisch
-
3
EL Zitronensaft
lub 3 EL Essig
- Wartości odżywcze
- na 370 g
- Kalorie
- 5561 kJ / 1329 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 91 g
- Tłuszcz
- 78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koriander-Naan
1h 15 min
Chana Masala
45 Min
Paneer
6 godz. 30 min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 godz.
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Chapatis
1 godz.
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 min
Palak Paneer
45 Min
Paneer Makhani
1 godz.
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 godz. 30 min