
Urządzenia i Akcesoria
Biscuits fourrés type Oréo®
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pièces
Składniki
Le biscuit
-
50 g de sucre en poudre
-
70 g de cacao en poudre
-
180 g de farine de blé
-
125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
1 œuf
La garniture
-
90 g de beurre doux
-
80 g de sucre glace maison
-
1 pincée de vanille en poudre
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
153 kcal /
639 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tout Chocolat
50 Przepisów
Francja
Francja