Urządzenia i Akcesoria
草莓生乳捲
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 人份
Składniki
酸甜草莓果醬
-
草莓 去除蒂頭,切片(約1公分)300 克
-
青蘋果 去皮,切塊(約1公分)60 克
-
冰糖粉130 克
-
檸檬汁2 大匙
-
巴薩米克醋 (opcjonalnie)½ 茶匙
蛋糕
-
蛋白4 顆
-
檸檬汁 少許
-
冰糖粉40 克
-
蛋黃4 顆
-
油40 克
-
牛奶40 克
-
天然香草粉1 小撮
-
鹽1 小撮
-
低筋麵粉50 克
草莓鮮奶油
-
鮮奶油200 克
-
冰糖粉 依果醬甜度調整5 - 20 克
-
草莓果醬 (市售或自製)60 克
草莓生乳捲
-
草莓果醬 (市售或自製)50 克
-
草莓 (中型),去除蒂頭7 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
98.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1667.3 kJ /
398.9 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
142.4 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福午茶時光
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan
莓好派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan