Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

3.8 112 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
16 rebanadas

Składniki

  • aceite de oliva (para engrasar)
  • 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
  • 120 g de almendras crudas sin piel
  • 180 g de pipas de calabaza
  • 60 g de pipas de girasol
  • 60 g de semillas de lino
  • 30 g de semillas de chía
  • 30 g de psyllium
  • 1 cucharadita colmada de tomillo fresco (solo las hojas)
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de agua

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 167 kcal / 699 kJ
Białko 6.18 g
Tłuszcz 10.69 g
Węglowodany 11.68 g
Błonnik 5.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...