Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 250 g de agua
- 90 g de manteca de cerdo
- 1 cucharadita de sal
-
1
cucharadita de bicarbonato
lub 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1366 kJ / 327 kcal
- Białko
- 0.36 g
- Węglowodany
- 45.84 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4.24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2h 30min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1h 30min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5u. 40min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min