Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 250 g de agua
- 90 g de manteca de cerdo
- 1 cucharadita de sal
-
1
cucharadita de bicarbonato
lub 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1366 kJ / 327 kcal
- Białko
- 0.36 g
- Węglowodany
- 45.84 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4.24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1u.
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40min
Focaccia rústica sin gluten
2sa 40 dk
Pizza tropical sin gluten
1u.
Scones sin gluten
30min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1u. 20min
Pan exprés sin gluten
1u.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Crêpes sin gluten
45 min