Biscottini de arroz al limón (sin gluten)

Biscottini de arroz al limón (sin gluten)

4.1 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
20 unidades

Składniki

  • 60 g de azúcar
  • 5 tiras de piel de limón
  • 180 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 80 g de mantequilla en trozos
  • 1 huevo
  • ½ cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 77 kcal / 323 kJ
Białko 1.04 g
Tłuszcz 3.72 g
Węglowodany 9.89 g
Błonnik 0.18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...