Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 150 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y algo más para espolvorear)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- aceite de oliva virgen extra para engrasar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 888 kJ / 213 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 36.77 g
- Tłuszcz
- 4.03 g
- Błonnik
- 3.51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Pizza tropical sin gluten
1j
Hojaldre rápido (sin gluten)
1j
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1j 20 menit
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan exprés sin gluten
1j
Crêpes sin gluten
45 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h