Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- 100 g de mantequilla
- 250 g de miel
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 434 kJ / 103 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 13.23 g
- Tłuszcz
- 4.58 g
- Błonnik
- 0.81 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15 min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h