Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)

Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 unidades

Składniki

  • 200 g de trigo sarraceno en grano
  • 100 g de mantequilla
  • 250 g de miel
  • 50 g de nata (35% de grasa)
  • 2 huevos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 103 kcal / 434 kJ
Białko 1.76 g
Tłuszcz 4.58 g
Węglowodany 13.23 g
Błonnik 0.81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...