Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- 50 g de galletas maría
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 2 yemas de huevo
- 10 g de azúcar
- 200 g dulce de leche
- 1 cucharadita de café soluble
- 30 - 40 g de nueces peladas troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1340 kJ / 320 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brûlée de chocolate blanco
3h 15 min
Crema catalana de chocolate
40min
Flan de dulce de leche
6hod. 10min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2 Std.
Volcán de dulce de leche
30min
Mousse de chocolate
3u. 20min
Cheesecake de dulce de leche
4u.
Mousse de chocolate y café
1h 20min
Flan de chocolate y leche condensada
1 Std. 25 Min
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4 Std. 30 Min
Crema de chocolate con nueces
2小时 10 分钟
Natillas de dulce de leche
2h 20 min