Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 9539 kJ / 2282 kcal
- Białko
- 59.65 g
- Węglowodany
- 377.92 g
- Tłuszcz
- 59.07 g
- Błonnik
- 23.27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Piadinas sin gluten
45min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Tortitas sin gluten
40min