Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panecillos
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de aceite de oliva
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Relleno de verduras
- 200 g de cebolla en rodajas de 8 mm
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
- 150 g de pimiento rojo en bastones de 4x1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de tomate en bastones de 3x1 cm
- 60 g de queso rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1482 kJ / 354 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 697 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde
3 Std.
Panecillos de agua
2h
Panecillos de beicon con pera y tomillo
15 godz.
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Focaccinas
3sa 30 dk
Pan integral con harina multicereales
3h 50 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12u. 30min
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 min
Medias noches
1 godz. 20 min