Urządzenia i Akcesoria
紅豆麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
10 個
Składniki
-
牛奶150 克
-
冰糖粉25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋2 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
奶油紅豆沙 (市售或自製)300 克
-
黑芝麻10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8.5 g
Kalorie
995 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan