Urządzenia i Akcesoria
Omáčka Mornay
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
700 gramů
Składniki
-
70 gramů sýra gruyère na kousky
-
50 gramů másla na kousky
-
500 gramů mléka
-
50 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
1 špetka mletého muškátového oříšku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 gramů
Sód
1817.4 mg
Białko
42 g
Kalorie
4540 kJ /
1091 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
46 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Basics
16 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pórkovo-sýrový koláč
1 godz. 5 min
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45 min
Bavorské preclíkové bulky
4 godz. 30 min
Švestkový clafoutis (TM6)
1 godz. 15 min
Salát z nastrouhané mrkve pro TM6
10 min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Houbové muffiny
40 min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35 min
Berberské koření
10 min
Focaccia verde
2 godz. 20 min
Kořeněné pomerančové kroužky
50 min
Anglické muffiny
1 godz. 30 min