Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz arborio
- 40 g de vino blanco
- 650 g de agua
- ralladura de limón, de ½ pieza
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cubo de caldo de pollo
- 240 g de corazones de alcachofa en aceite, escurridos
- hojas de perejil fresco picado, al gusto
- 30 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1491 kJ / 355 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30 Min
Pad thai
40 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Risotto de calabacita
25 Min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 Std. 45 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Risotto al vino tinto
25 Min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Risotto con parmesano
30 Min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min