韓式泡菜

韓式泡菜

4.6 31 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 73 godz. 25 min
800 克

Składniki

  • 娃娃菜
    500 克
    500 克 大白菜
  • 粗鹽
    15 克
  • 150 克
  • 糯米粉
    45 克
  • 黑糖
    10 克
  • 蒜頭
    25 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 去皮,切塊(約2公分)
    10 克
  • 水梨 去皮、去籽,切塊(約2公分)
    130 克
  • 蘋果醋
    30 克
  • 50 克
  • 魚露
    40 克
  • 白蘿蔔 去皮,切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    50 克
  • 切段(約2公分)
    40 克
  • 韭菜 切段(約2公分)
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 800 克

Białko 32 g
Kalorie 4190 kJ / 1002 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 38 g
Węglowodany 174 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...