
Urządzenia i Akcesoria
Budino di ricotta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
10 porzioni
Składniki
-
uova tuorli e albumi separati6
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero130 g
-
limoni, preferibilmente biologici la scorza (senza la parte bianca)2
-
di scorza di arancia candita25 g
-
di cedro candito25 g
-
di ricotta di pecora ben scolata dal siero600 g
-
di farina tipo 030 g
-
di cannella in polvere1 cucchiaino
-
di Rum100 g
-
burro q.b. per imburrare
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
248.1 kcal /
1038.1 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
22.3 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'Italia
10 Przepisów
Włochy
Włochy