Cheesecake (vegan)

Cheesecake (vegan)

4.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

Base
  • di biscotti secchi vegan
    150 g
  • di burro di soia
    60 g
Crema
  • di yogurt di soia dolce
    125 g
  • di cocco disidratato grattugiato
    60 g
  • di tofu delicato a pezzi
    200 g
  • di fecola di patate
    30 g
  • di zucchero grezzo di canna
    100 g
  • di panna di soia dolce
    100 g
Copertura
  • di panna di soia dolce
    100 g
  • gocce di cioccolato q.b. per decorare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 296 kcal / 1238 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...