Mousse all'albicocca

Mousse all'albicocca

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Purea di albicocche
  • fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
    3
  • di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
    400 g
  • di acqua
    200 g
  • di zucchero
    125 g
Panna montata
  • di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
    300 g
  • di zucchero a velo
    40 g
  • di albicocche mature per guarnire
    fettine

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 457 kcal / 1915 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...