麥克雞塊

麥克雞塊

4.0 22 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
25 個

Składniki

  • 去骨去皮雞腿肉 (約500克),切塊(約2公分)
    2 塊
  • 蒜頭
    2 粒
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 低筋麵粉 (含裹粉用)
    70 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 蛋白
    1 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 2.8 g
Kalorie 136.8 kJ / 32.7 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...