Urządzenia i Akcesoria
茄汁海鮮拌炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
米 洗淨、瀝乾150 克
-
番茄醬2 ½ 大匙
-
洋蔥 切塊110 克
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
綠色花椰菜 切小朵70 克
-
花枝 清洗去除內臟,切圈(約1公分)80 克
-
蝦仁100 克
-
牛番茄 切丁70 克
-
醬油 依個人喜好添加½ 大匙
-
鹽 依個人喜好添加¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.8 g
Kalorie
875.8 kJ /
209.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan