茄汁海鮮拌炒飯

茄汁海鮮拌炒飯

4.2 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 洗淨、瀝乾
    150 克
  • 番茄醬
    2 ½ 大匙
  • 洋蔥 切塊
    110 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • 綠色花椰菜 切小朵
    70 克
  • 花枝 清洗去除內臟,切圈(約1公分)
    80 克
  • 蝦仁
    100 克
  • 牛番茄 切丁
    70 克
  • 醬油 依個人喜好添加
    ½ 大匙
  • 依個人喜好添加
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.8 g
Kalorie 875.8 kJ / 209.5 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...