奶黃包

奶黃包

3.1 9 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 個

Składniki

麵皮
  • 多備一些刷油用
    1 茶匙
  • 120 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 中筋麵粉
    250 克
  • 1 茶匙
內餡
  • 牛奶
    50 克
  • 50 克
  • 奶油
    25 克
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 玉米粉
    20 克
  • 低筋麵粉
    20 克
  • 1 顆
  • 鹹蛋黃 切碎
    1 顆
組合
  • 500 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 4.4 g
Kalorie 656 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...