Urządzenia i Akcesoria
Mleko marcepanowo-makowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 szklanki
Składniki
-
30 g maku
-
100 g masy marcepanowej pokrojonej na kawałki
-
600 g mleka
-
60 g cukru wanilinowego30 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
50 g likieru migdałowego, np. amaretto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Sód
69.9 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1231.8 kJ /
294.4 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PARTY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Marcepanowe batoniki
2h 40min
Korzenne mleko daktylowe
20min
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1h 40min
Napój migdałowy
10min
Lody malaga
4h 30min
Chałwa kardamonowa
2h 30min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24h 15min
Kokosowe lassi
5min
Pudding migdałowy
30min
Starter bananowo-kokosowy
5min
Czekoladowy grog z pomarańczą
10min