Urządzenia i Akcesoria
Mleko marcepanowo-makowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 szklanki
Składniki
-
30 g maku
-
100 g masy marcepanowej pokrojonej na kawałki
-
600 g mleka
-
60 g cukru wanilinowego30 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
50 g likieru migdałowego, np. amaretto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Sód
69.9 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1231.8 kJ /
294.4 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PARTY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napój migdałowy
10 min
Pomarańczowy krem angielski
2 godz. 30 min
Korzenny crème brulée
3 godz. 30 min
Krem kawowy
20 min
Krem kokosowy
5 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Kokosowe lassi
5 min
Gorąca czekolada chai
25 min
Gorąca czekolada z imbirem
30 min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 godz. 15 min
Gorąca czekolada z anyżem
20 min
Gorąca czekolada z kardamonem
15 min