Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 600 g Schweineschnitzel, in Streifen (1 x 3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Zucker
- 480 g weiße Bohnen, abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 952 kJ / 228 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Reistopf
35 min
Italienisches Schweineragout
50min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2ωρ. 50 λεπτ.
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min