Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch

Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch

4.2 61 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Schweineschnitzel in Streifen (1 x 3 cm)
    600 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Tomatenmark
    30 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Basilikum, getrocknet
    1 TL
  • Zucker
    ½ TL
  • weiße Bohnen, abgetropft
    480 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 228 kcal / 952 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...