Tagliatelle mit Granatapfelsauce

Tagliatelle mit Granatapfelsauce

3.5 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Kaninchenfleisch, in Stücken grob gehackt
    300 g
  • Weizenmehl
    1 EL
  • Schalotte halbiert
    1
  • Butter in Stücken
    50 g
  • trockener Weißwein
    200 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe
    1 TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Granatapfel nur Fruchtkerne herausgelöst
    1
  • Sahne
    50 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    1 TL
  • Nudeln trocken, Sorte Tagliatelle
    320 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 27 g
Kalorie 2314 kJ / 553 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...