Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40min
Berry Curd (Beerencreme)
35min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20min
Penne mit Huhn und Haselnuss
30min
Bohnen Carbonara
25min
White-Chicken-Pasta
40min
Gefüllte Hähnchenbrust mit Avocado und Duftreis
1h
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30min
Herbstliche Tagliatelle
35min
Hähnchen Jägerart
35min
Cheese-Makkaroni
30min