Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfel-Gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Erdäpfel, mehlig klein und mit Schale500 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Salz1 TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Eidotter1
-
Kartoffelstärke etwas mehr für die Arbeitsfläche3 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1004 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Nudelteig
1 godz.
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4 godz. 45 min
Prinzessinnenerdäpfel
1 godz. 20 min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 godz. 45 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Erdäpfelkroketten
3 godz. 50 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min
Nockerl / Spätzle
20 min
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min