Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfel-Gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Erdäpfel, mehlig klein und mit Schale500 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Salz1 TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Eidotter1
-
Kartoffelstärke etwas mehr für die Arbeitsfläche3 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1004 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche Burger Buns
3 godz.
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min
Nudelteig
1 godz.
Schupfnudeln
2 godz.
Tortillas
25 min
Falafel mit Tomatenrelish
9 godz.
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 godz. 50 min
Prinzessinnenerdäpfel
1 godz. 20 min
Erdäpfelkroketten
3 godz. 50 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Nockerl / Spätzle
20 min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min