Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 300 gramů cibule, napůl
- 200 gramů slaniny, na kostičky
- 1000 gramů vepřového masa, např. kotlety nebo plec
- 500 gramů lišek, nebo žampiónů
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- tabasko, podle chuti
- 2 bobkové listy
- 200 gramů vody
- 1 kostka masového bujónu
- 130 gramů bílého vína
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové karbanátky
25 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10min
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25min
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50 min.
Koláč s mletým masem a zeleninou
1h 30min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.